За Нас

Previous slide
Next slide
Ние не просто предлагаме кемпери и каравани, а правим мечтаната ви почивка реалност!

Всяко пътуване остава един незабравим отпечатък върху битието ни. Но то не се състои в достигането на определена дестинация, а в превръщането на всяка част от него в такава.

 Някога смятани за притежание на елитарното съсловие, днес кемпери и каравани можем да видим навсякъде. Дълги години на еволюция е трябвало да изминат, за да може да придобият визията и комфорта, който ни предлагат сега. В миналото разглеждани като екзотика, днес те са достъпни за всеки един и могат да ни предоставят възможност за невъобразими приключения.

За нашите каравани и кемпери

Valera Caravans ви предлага продажба на богата палитра от кемпери и каравани втора ръка от водещи европейски производители като Hobby, Eriba, Knaus, Fendt, Caravelair, Dethleffs и др. При нас може да откриете разнообразие, което да посрещне нуждите ви и да ви даде необходимия комфорт.

   През последните 10 години фирмата ни е спечелила доверието на повече от 500 клиента в България и чужбина с качеството на предлаганата стока и доставка по поръчка на клиента. Ние искаме да сбъднем вашето мечтано пътуване, а вие искате ли го?

  Може да се обърнете към нас за безплатна консултация и съдействие за закупуване на каравана или кемпер според индивидуалната ви нужда с оптимално качество и цена!

Previous slide
Next slide